Koronapassin käyttöönotto on ajatuksena mielestäni erittäin hyvä asia ja oikeastaan jopa elintärkeää matkailualan kannalta. Korona-aikana turismi on ollut lähes mitätöntä ja miljoonat ihmiset Euroopassa ovat lomautettuina tai menettäneet työnsä turismin loputtua. Kuitenkaan EU:n parlamentti ei ole vielä hyväksynyt esitystä asiasta.  
 

Mielestäni parlamentin pitäisi hyväksyä koronapassin esitys, koska se mahdollistaa ensi kesänä turvallisen matkustamisen maasta toiseen. Ihmisten on päästävä lomilla ulkomaille ja näkemään maailmaa, koska jokainen henkilö varmasti jossain vaiheessa haluaa käydä ulkomailla. Koronapassi varmasti myös houkuttelee ihmisiä ottamaan rokotteen, jotta pääsisivät ulkomaan matkalle, mikä on todella hyvä asia. Koronasta eroon pääsemiseksi kuitenkin rokotteen on saatava mahdollisimman moni ja koronapassi varmasti auttaa siinä. 

Yllä olevassa uutisessa kerrotaan, että koronapassin yksityiskohdat laaditaan toukokuun aikana valmiiksi kesäksi. Toivon, ettei yksityiskohdat tai vaatimukset koronapassin saamiseen olisi liian kovat. Koronapassin kautta turismi saadaan elvytettyä ja sen kautta saadaan työpaikkoja.